RSS

Wizz Air taie din bagaje

12 Jul

Compania Wizz Air a anuntat oficial ca de la 1 August va incepe un experiment: “taierea bagajelor”

 

Se pare ca Wizz va micsora dimensiunea bagajelor gratuite de cabina până l 42x32x25cm, deoarece ( cred ei ) va spori confortul si va reduce intarzierile zborurilor. Din fericire pentru noi, aceasta testare se va aplica doar zborurilor din Londra Luton spre Katowice si dinspre Katowice spre Londra Luton. (pentru moment)

Ei zic asa:

“Testul, va fi iniţiat începând de luna viitoare pe toate zborurile de la Londra Luton spre Katowice (şi retur) şi răspunde unei probleme aflate în creştere pentru zborurile scurte, şi anume că spaţiul limitat de la bordul aeronavelor reduce confortul din timpul îmbarcării, când prea multe bagaje de mână sunt aduse în cabină.

Bagajele sunt descărcate frecvent de către membrii echipajului, cauzând de cele mai multe ori întârzieri. Pentru a îmbunătăţi performanţele de punctualitate şi pentru a reduce disconfortul pasagerilor, în mod special al celor care călătoresc cu copii sau al vârstinicilor, pasagerilor li se sugerează să aibă bagaje mai mici.”

– Pentru informatia dumneavoastra: membrii echipajului doar zambesc frumos la aterizare, nu imi dau ei mie jos bagajul, ci vecinul din dreapta. El ar trebui platit!

 

Eu zic asa:

– Dragilor, de ce mai sunteti low-cost atunci? E clar ca scopul e sa mai papati niste bani si sa va reduceti cheltuielile.

In caz ca nu stiati: mai exista si alti operatori de low-cost pe piata.

 

Mai mult, daca se intampla ca bagajul de cabina sa nu se incadreze in acele super-dimensiuni, se va achita o taxa de 10 euro.

 

Ei zic asa:

Începând cu 9 iulie, pasagerii care vor rezerva locuri pe ruta aflată în test şi vor călători după 1 august, pot avea un bagaj mic de cabină sau pot plăti 10 euro pentru a transporta un bagaj mare. Cei care vor alege să plătească pentru un bagaj mare de cabină, vor beneficia de îmbarcare prioritară (după pasagerii care au prioritate, de exemplu mamele cu copii) pentru a garanta spaţiu în compartimentele de depozitare.”

 

Eu zic asa:

Pe langa faptul ca doresc impunerea unei asemenea taxe stupide, mai si discrimineaza saracii.

Deci, pe langa faptul ca serviciile companiei sunt low-cost, te mai face sa te simti si sarac.

 

Rusinica!!!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on 12 July 2012 in Critic orice

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: